fbpx

Здійснили міжнародне перевезення гільз

Здійснили міжнародне перевезення гільз

Суть проекта

Корсель здійснила міжнародне перевезення небезпечного вантажу

Період реалізації проекту: 11-20 квітня 2016
Маршрут: Мадрид (Іспанія) – Херсон (Україна)
Тип вантажу: гільзи з капсулою для мисливських рушниць (1 клас небезпеки)
Вага вантажу: 11570 кг
Тара: ящики
Вид транспорту: авто (тент)
Регулярність відправки: одноразово

З нашого боку було потрібно

Клієнту потрібна була доставка гільз в міжнародному сполученні:

  • Подача автомобіля;
  • Кріплення вантажу всередині авто;
  • Розробка маршруту перевезення;
  • Доставка автомобілем гільз в Україну (1-й клас небезпеки).

Що ми зробили

Боєприпаси відносяться до 1 класу небезпеки. Перевезення такого типу вантажу – складний процес, який вимагає неухильного дотримання Правил перевезення небезпечних вантажів.

Команда компанії Корсель забезпечила подачу найбільш оптимального транспортного засобу для вантажоперевезення на складі відправника. Для даного перевезення була подана машина з тентом, яка відповідає стандарту Євро-5.

За правилами перевезення небезпечних вантажів водій, який здійснює даний тип перевезення, повинен пройти спеціальне навчання і мати ДОПНВ-свідоцтво. Команда водіїв Корсель має всі необхідні дозволи та свідоцтва, досвід в перевезеннях небезпечних вантажів.

Дане вантажоперевезення виконав один з найдосвідченіших водіїв.

Нам дуже важливо було звернути увагу на розміщення і кріплення вантажу всередині авто. Наш водій простежив за тим, щоб ящики були розташовані в транспортному засобі таким чином, щоб уникнути руху по відношенню один до одного. Для кріплення вантажу використовувалися спеціальні лямки.

Наша команда також розробила безпечний маршрут перевезення, що також вкрай важливо для уникнення аварії і інших ризиків. Водій їхав в певному швидкісному режимі, дотримуючись усіх правил.

Оскільки брокери Корсель є фахівцями в митному оформленні, ми проконсультували нашого замовника з усіх питань, які виникли під час підготовки документів для митного оформлення.

Особливості перевезення:

  • Вантаж відноситься до 1 класу небезпеки;
  • Особливу увагу було приділено кріпленню вантажу всередині транспортного засобу;
  • Для доставки вантажу було надано власний авто стандарту Євро-5.

Логістична компанія Корсель успішно впоралася з міжнародним перевезенням небезпечного вантажу ADR (1 клас небезпеки) за маршрутом Мадрид (Іспанія) – Херсон (Україна).

Гільзи для рушниць були доставлені нашому замовнику в термін і повній цілості.

Якщо ви зацікавлені в перевезенні гільз, боєприпасів чи іншого небезпечного вантажу до України, звертайтеся в компанію Корсель, наші фахівці проконсультують вас з усіх питань, а також розрахують для вас орієнтовну вартість доставки.

Ви можете зв’язатися з нами за допомогою запиту на електронну пошту або ж за номерами, в Skype, які розміщені на нашому сайті. Також ви можете отримати розрахунок вартості за допомогою кнопки “Запитайте ставку”.

Наші клієнти

Запросить ставку

    Прорахувати перевезення

    Тип вантажу

    Вид вантажу

    Кількість вантажу, шт

    Розміри вантажу д/ш/в

    ×